PRAKTISK INFORMASJON

Her har vi samlet all praktisk informasjon om Agenda Innlandet konferansen 14.januar 2020 i Hamar Kulturhus. Hjertelig velkommen! Har du fortsatt spørsmål ta kontakt på post@agendainnlandet.no

Program
Dørene åpner den 14.januar kl 08:00 på Kulturhuset på Hamar. Det er registrering fra kl 08:30. Konferansen starter presis kl 09:15.

Konferansen er delt opp i tre bolker med tre hovedtemaer med to lange gode pauser med mingling og nydelig mat, levert av Hai Hangs Volum.

Konferansen er ferdig kl. 15:50, men vi håper du ringer hjem og sier du blir forsinket og blir med på After Work i samarbeid med Hamarregionen Utvikling. Matservering og paneldebatt med relevante temaer for nye Innlandet.

Se programet her

Her er vi
Hamar kulturhus ligger sentralt til i Hamar sentrum, nær byens største torg, Stortorget, og byens handlegate, Torggata. Besøk oss på adressen: Torggata 100, 23 17 Hamar.

Konferansen holdes i Kirsten Flagstad-salen, som er storsalen i Kulturhuset og er en elegant, fullverdig konsert og konferansesal med plass til 500 personer.

Transport og parkering
Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Rutetider finner du her:
Tog: www.nsb.no
Buss: www.hedmark-trafikk.no/

Kulturhusets nærmeste parkeringshus finner du på Vestre torg – innkjøring Høiensalsgate. Parkeringshuset rommet 326 P-plasser, og det er tilrettelagt for HC-parkering, ladestasjoner for el-biler og sykkelparkering. Prisen på parkering i Vestre tog er 15 kroner timen og 40 kroner pr døgn.

Inngang for persontrafikk fra Kulturhuset går gjennom en gangkulvert fra Torggata og inn på Parkeringshusets plan U1. Ellers er det vanlig gateparkering i nærheten av Kulturhuset og i Hamar sentrum. Les skilter og underskilter nøye, slik at du parkerer og betaler riktig.